Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

عزیز نجف‌پور آقابیگلو، رئیس واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص سیاست‌های این دانشگاه در رابطه با آموزش مجازی با توجه به مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا و امکان ادامه تحصیل در واحد الکترونیکی توضیحاتی را ارائه داد.

سیاست دانشگاه آزاد در آموزش مجازی و حضوری با توجه به مصوبه ستاد کرونا چگونه است؟

نجف پور: از ابتدای ترم جاری و با مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا، دانشگاه آزاد اسلامی نیز همانند دیگر دانشگاه‌های سطح کشور، در راستای برگزاری حضوری کلاس‌های آموزشی اقدام خواهد کرد؛ البته با توجه به بخشنامه دانشگاه آزاد اسلامی نیز پیش از این باید حداکثر ۴۰ درصد از کلاس‌های آموزشی دانشگاه به صورت مجازی برگزار شوند که با افزایش آمار مبتلایان به بیماری امیکرون از اواسط بهمن سال قبل و ضرورت حفظ سلامت دانشجویان، مقرر شد کلاس‌های مربوطه به صورت مجازی برگزار شوند و خوشبختانه با فروکش کردن بیماری کرونا در ابتدای سال ۱۴۰۱ و هم راستا با اجرای مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا، کلاس‌های آموزشی از این پس به صورت حضوری برگزار خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعدادی از دانشجویان به منظور ارتقاء سطح علمی خود و استفاده از برگزاری کلاس‌ها به صورت مجازی، برای ثبت نام در دانشگاه، بر اساس شرایط زندگی شخصی خود و شاغل بودن، برای ادامه تحصیل اقدام کرده و هم اکنون با حضوری شدن کلاس‌ها برای ادامه فرآیند تحصیل خود با چالش مواجه شده اند؛ برنامه ریزی دانشگاه آزاد برای این افراد چگونه است؟

نجف پور: دانشگاه آزاد اسلامی به دلیل گستره و انعطاف پذیری‌ که دارد، در صورت تمایل شرایط انتقال دانشجویان را به واحد الکترونیکی ایجاد کرده است که در آن تحصیل به صورت کاملا مجازی انجام می‌شود و عملا هم این واحد زیرساخت آموزش مجازی سایر واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی در دوران کرونا بوده است که خوشبختانه و با تلاش روز افزون تمام مسئولان و همکاران این امر به بهترین روش اجرا شد.

تعداد دانشجویان واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی چقدر است و آیا ظرفیت پذیرش سایر دانشجویان وجود دارد؟

مشاور و دبیر شورای فضای مجازی دانشگاه آزاد اسلامی: واحد الکترونیکی قبل از شروع بیماری کرونا به طور میانگین نسبت به آموزش ٢٠ هزار دانشجو اقدام کرده بود که در دوران شیوع و همه گیری این بیماری، رکورد پشتیبانی آموزش مجازی یک میلیون و ۱۵۰هزار دانشجو را ثبت کرد که این امر یکی از دستاورد‌های این واحد محسوب می‌شود.

 تمام فرآیند‌های آموزشی، پژوهشی، مدیریتی و دانشجویی این واحد، به صورت مجازی اجرا می‌شوند و اغلب رشته‌ها در واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد ارائه می‌شوند و اگر درخواستی برای ایجاد رشته جدید وجود داشته باشد، مانعی برای ایجاد فراهم آوردن زیرساخت‌های آن وجود نخواهد داشت. اکنون ظرفیت ادامه تحصیل در واحد الکترونیکی برای غالب رشته‌های آموزشی در دانشگاه آزاد اسلامی فراهم است.

شرایط انتقال به واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی چگونه است؟

نجف پور: دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی که شرایط ادامه تحصیل به صورت حضوری و در دانشگاه‌های پذیرش یافته خود را ندارند، می‌توانند از روز چهارشنبه ١٧ فروردین به پایگاه منادا (سامانه مدیریت نقل و انتقالات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی) به نشانی https://monada.iau.ir مراجعه و درخواست انتقالی دائم خود را به واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد ثبت کنند.

درباره مدرک دانشجویانی که به واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی منتقل می‌شوند و این که برخی از دانشجویان نگران سطح تحصیلی واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی و آموزش مجازی هستند، توضیح دهید.

نجف پور: دانشجویانی که از سایر واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی به صورت دائم به واحد الکترونیکی منتقل شوند، می‌توانند تحصیلات خود را در واحد الکترونیکی به صورت مجازی ادامه داده و مدارک این دانشجویان طبق روال همه دانشگاه‌ها با عنوان واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی صادر خواهد شد.

 نگرانی برخی از دانشجویان در خصوص این که با انتقال به واحد الکترونیکی نتوانند از سطح تحصیلی بالایی برخوردار شوند، بی مورد است؛ چرا که هم به دلیل تجربه چندین ساله همکاران واحد در آموزش مجازی، وجود سامانه‌هایی باکیفیت و هم بهره مندی از ظرفیت اعضای هیئت علمی تمام واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی در کشور و سایر دانشگاه‌ها به‌صورت حق‌التدریسی عملا سطح آموزش و علمی بالایی در این واحد وجود دارد.

طی این دو سال که تمام آموزش‌های دانشگاه‌ها به صورت مجازی بوده اند؛ عملا اعتبار و جایگاه آموزش مجازی هم ارتقای بالایی یافته که با تکنیک‌های متعددی که در آموزش مجازی وجود دارد، تلاش خواهیم کرد که در ارتقای بیش از پیش تحصیلات دانشجویان بهره بیشتری ببریم.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۱۶۶۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟

ایرج شاه ملکی، با بیان اینکه هدف مدارس از راه دور پوشش تحصیلی «دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل» است گفت: دانش‌آموز زیر ۱۸ سالی می تواند در مدارس از راه دور ثبت نام کند که مجوزی با عنوان «کمیسیون خاص» با توجه به شرایط جسمی، روحی، مالی، بیماری، دوری راه و صعب العبور بودن مسیر، داشته باشد.

وی با بیان اینکه تحصیل در مدارس از راه دور برای دانش آموزان زیر ۱۸ سال واجب التعلیم راحت نیست، محدودیت دارد و منطقه یا آموزش و پرورش باید تاییدکننده شرایط دانش آموز باشد افزود: برای دانش آموز بالای هجده سال تحصیل در مدارس از راه دور هیچ ممنوعیتی ندارد.

مدیر آموزش الکترونیکی و از راه دور وزارت آموزش و پرورش در خصوص تحصیل دختران ازدواج کرده نیز ادامه داد: این افراد می توانند در شیفت عصر مدارس دولتی، از راه دور، بزرگسالان تحصیل کنند. همچنین آیین نامه اجرایی هم به آن ها اجازه داده با رعایت ملاحظاتی در مدارس روزانه ادامه تحصیل دهند.

شاه ملکی با اشاره به اینکه برای دانش‌آموزان زیر ۱۸ سال و بالای ۱۸ سال برای سه ترم، ثبت نام و همچنین نیم سال تحصیلی داریم گفت: برای ترم مهر ماه، بهمن و دوره تابستان امکان ثبت نام برای دانش آموزانی که شرایط ثبت نام دارند، وجود دارد.

وی با بیان اینکه مدرک مدارس از راه دور همچون مدرک مدارس عادی است عنوان کرد: حتی قبولی تحصیل دانش آموزان از راه دور را در رشته پزشکی نیز داشته‌ایم.

مدیر آموزش الکترونیکی و از راه دور وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد که نیروی آزاد «گزینش شده»، ملاک فعالیت معلمان در این مدارس است.

شاه ملکی اظهار کرد: شهریه ثابت هرسال نسبت به سال قبل تغییر می‌کند، مبلغ سال تحصیلی جاری، ۲۴۰ هزار تومان بابت «شهریه ثابت» در سراسر کشور اعلام شده بود اما «شهریه متغیر» واحد درسی به خود استان‌ها واگذار شده که براساس شرایط اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی تعیین می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • تجمع دانشگاهیان دانشگاه آزاد شهرکرد در حمایت از دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین
  • عملیات «وعده صادق» امید به مقاومت در سایر کشورها را افزایش داد
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • نقش مؤثر دانشجویان در فرآیند جهاد تبیین با بهره‌گیری از ظرفیت‌ فضای مجازی
  • اعلام همبستگی دانشجویان هرمزگانی با دانشگاهیان سراسر جهان در دفاع از مردم غزه
  • تحصیل در دانشگاه آزاد ممسنی با کمترین هزینه/ تعامل با شهرداری نورآباد براساس رویکرد فناوری
  • همبستگی دانشگاهیان هرمزگانی با دانشگاهیان سراسر جهان در دفاع از مردم غزه
  • سروری‌مجد: مدارس عالی مهارتی برای رفع نیاز صنایع تأسیس می‌شوند
  • فراهم شدن امکان حضور دانشجویان و بیماران غیرایرانی برای تحصیل و درمان در مشهد