Web Analytics Made Easy - Statcounter

عزیز نجف‌پور آقابیگلو، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیکی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص سیاست‌های این دانشگاه در رابطه با آموزش مجازی با توجه به مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا و امکان ادامه تحصیل در واحد الکترونیکی توضیحاتی را ارائه داد.

سیاست دانشگاه آزاد در آموزش مجازی و حضوری با توجه به مصوبه ستاد کرونا چگونه است؟

نجف پور: از ابتدای ترم جاری و با مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا، دانشگاه آزاد اسلامی نیز همانند دیگر دانشگاه‌های سطح کشور، در راستای برگزاری حضوری کلاس‌های آموزشی اقدام خواهد کرد؛ البته با توجه به بخشنامه دانشگاه آزاد اسلامی نیز پیش از این باید حداکثر ۴۰ درصد از کلاس‌های آموزشی دانشگاه به صورت مجازی برگزار شوند که با افزایش آمار مبتلایان به بیماری امیکرون از اواسط بهمن سال قبل و ضرورت حفظ سلامت دانشجویان، مقرر شد کلاس‌های مربوطه به صورت مجازی برگزار شوند و خوشبختانه با فروکش کردن بیماری کرونا در ابتدای سال ۱۴۰۱ و هم راستا با اجرای مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا، کلاس‌های آموزشی از این پس به صورت حضوری برگزار خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعدادی از دانشجویان به منظور ارتقاء سطح علمی خود و استفاده از برگزاری کلاس‌ها به صورت مجازی، برای ثبت نام در دانشگاه، بر اساس شرایط زندگی شخصی خود و شاغل بودن، برای ادامه تحصیل اقدام کرده و هم اکنون با حضوری شدن کلاس‌ها برای ادامه فرآیند تحصیل خود با چالش مواجه شده اند؛ برنامه ریزی دانشگاه آزاد برای این افراد چگونه است؟

نجف پور: دانشگاه آزاد اسلامی به دلیل گستره و انعطاف پذیری‌ که دارد، در صورت تمایل شرایط انتقال دانشجویان را به واحد الکترونیکی ایجاد کرده است که در آن تحصیل به صورت کاملا مجازی انجام می‌شود و عملا هم این واحد زیرساخت آموزش مجازی سایر واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی در دوران کرونا بوده است که خوشبختانه و با تلاش روز افزون تمام مسئولان و همکاران این امر به بهترین روش اجرا شد.

تعداد دانشجویان واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی چقدر است و آیا ظرفیت پذیرش سایر دانشجویان وجود دارد؟

مشاور و دبیر شورای فضای مجازی دانشگاه آزاد اسلامی: واحد الکترونیکی قبل از شروع بیماری کرونا به طور میانگین نسبت به آموزش ٢٠ هزار دانشجو اقدام کرده بود که در دوران شیوع و همه گیری این بیماری، رکورد پشتیبانی آموزش مجازی یک میلیون و ۱۵۰هزار دانشجو را ثبت کرد که این امر یکی از دستاورد‌های این واحد محسوب می‌شود.

 تمام فرآیند‌های آموزشی، پژوهشی، مدیریتی و دانشجویی این واحد، به صورت مجازی اجرا می‌شوند و اغلب رشته‌ها در واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد ارائه می‌شوند و اگر درخواستی برای ایجاد رشته جدید وجود داشته باشد، مانعی برای ایجاد فراهم آوردن زیرساخت‌های آن وجود نخواهد داشت. اکنون ظرفیت ادامه تحصیل در واحد الکترونیکی برای غالب رشته‌های آموزشی در دانشگاه آزاد اسلامی فراهم است.

شرایط انتقال به واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی چگونه است؟

نجف پور: دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی که شرایط ادامه تحصیل به صورت حضوری و در دانشگاه‌های پذیرش یافته خود را ندارند، می‌توانند از روز چهارشنبه ١٧ فروردین سال جاری به پایگاه منادا (سامانه مدیریت نقل و انتقالات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی) به نشانی https://monada.iau.ir مراجعه و درخواست انتقالی دائم خود را به واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد ثبت کنند.

درباره مدرک دانشجویانی که به واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی منتقل می‌شوند و این که برخی از دانشجویان نگران سطح تحصیلی واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی و آموزش مجازی هستند، توضیح دهید.

نجف پور: دانشجویانی که از سایر واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی به صورت دائم به واحد الکترونیکی منتقل شوند، می‌توانند تحصیلات خود را در واحد الکترونیکی به صورت مجازی ادامه داده و مدارک این دانشجویان طبق روال همه دانشگاه‌ها با عنوان واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی صادر خواهد شد.

 نگرانی برخی از دانشجویان در خصوص این که با انتقال به واحد الکترونیکی نتوانند از سطح تحصیلی بالایی برخوردار شوند، بی مورد است؛ چرا که هم به دلیل تجربه چندین ساله همکاران واحد در آموزش مجازی، وجود سامانه‌هایی باکیفیت و هم بهره مندی از ظرفیت اعضای هیئت علمی تمام واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی در کشور و سایر دانشگاه‌ها به‌صورت حق‌التدریسی عملا سطح آموزش و علمی بالایی در این واحد وجود دارد.

طی این دو سال که تمام آموزش‌های دانشگاه‌ها به صورت مجازی بوده اند؛ عملا اعتبار و جایگاه آموزش مجازی هم ارتقای بالایی یافته که با تکنیک‌های متعددی که در آموزش مجازی وجود دارد، تلاش خواهیم کرد که در ارتقای بیش از پیش تحصیلات دانشجویان بهره بیشتری ببریم.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش مجازی دانشگاه آزاد واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیکی واحد الکترونیکی صورت مجازی آموزش مجازی ادامه تحصیل مصوبه ستاد دانشگاه ها کلاس ها نجف پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۱۵۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در رشتخوار ضروری است

ایسنا/خراسان رضوی فرماندار رشتخوار راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در این شهرستان را ضروری دانست.

حسین باهوش در حاشیه دیدار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه با وی به ایسنا گفت: هر چه قدر بتوانیم چتر حوزه دانشگاه و مراکز علمی و پژوهشی را در شهرستان باز کنیم، قطعاً هویت منطقه حفظ و ظرفیت‌های شهرستان افزایش پیدا خواهد کرد.

وی در ادامه درخصوص روند احیای دانشگاه پیام نور و اقدامات انجام شده در این حوزه، بیان کرد: ۲ سال پیش با تلاش‌ها و پیگیری‌های انجام شده دانشگاه پیام نور رشتخوار که در آستانه جمع‌آوری بود با ۱۵۰ دانشجو مجدداً احیا شد و امسال قریب به ۵۰۰ دانشجو دارد.

فرماندار رشتخوار با بیان اینکه همین امر باعث شد این دانشگاه رتبه برتر جذب بیشترین دانشجو در استان را از آن خود کند، اذعان کرد: ما به جد پیگیر راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در شهرستان رشتخوار هستیم و با تمام توان و ظرفیت برای فعال شدن آن تلاش خواهیم کرد.

وی تأکید کرد: رشته‌های تحصیلی که مورد نیاز شهرستان است باید توسط کارشناسان شناسایی شود و همان رشته‌ها آموزش داده شوند.

باهوش خاطرنشان کرد: در جلسه‌ای که با آموزش و پرورش، مدیران شرکت‌های فولادی و مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای برگزار گردید قرار بر این شد که نیروهای بومی مرتبط با نیاز شهرستان آموزش داده شوند و به محض راه‌اندازی صنایع فولادی، نیروها به شرکت‌های مربوطه تزریق شوند.

فرماندار رشتخوار در ادامه افزود: رشتخوار در حال پیشرفت و توسعه در مسیر صنعتی شدن است و در آینده نزدیک منطقه متحول شده و چرخه‌های تولید فولاد راه‌اندازی خواهند شد.

وی بیان کرد: در شرایط کنونی می‌طلبد به سمت رشته‌های تحصیلی فنی و مهندسی پیش برویم و نیروهای ماهر برای شهرستان آموزش دهیم.

باهوش راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در این شهرستان را ضروری دانست و گفت: هدف دانشگاه آزاد باید تربیت دانشجو در این منطقه باشد که در ابتدا باید رشته‌های مرتبط شناسایی شده و بعد فضاهای آموزشی لازم و اساتید مربوطه تأمین شوند.

وی با بیان اینکه رشتخوار سرشار از استعدادهای ناب علمی و جوانان مستعد است، اذعان کرد: ارتقای توان کمی و کیفی دانشگاه‌ها در جای جای این شهرستان ضروری است و باید در اولویت اول برنامه‌های توسعه‌ای مسئولان قرار گیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در رشتخوار ضروری است
  • نقش مؤثر دانشجویان در فرآیند جهاد تبیین با بهره‌گیری از ظرفیت‌ فضای مجازی
  • اعلام همبستگی دانشجویان هرمزگانی با دانشگاهیان سراسر جهان در دفاع از مردم غزه
  • تحصیل در دانشگاه آزاد ممسنی با کمترین هزینه/ تعامل با شهرداری نورآباد براساس رویکرد فناوری
  • همبستگی دانشگاهیان هرمزگانی با دانشگاهیان سراسر جهان در دفاع از مردم غزه
  • طرح ابزار تامین مالی یک پیش‌بینی نوآورانه است
  • سروری‌مجد: مدارس عالی مهارتی برای رفع نیاز صنایع تأسیس می‌شوند
  • فراهم شدن امکان حضور دانشجویان و بیماران غیرایرانی برای تحصیل و درمان در مشهد
  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد
  • بازگشت دوباره رشته پرستاری به دانشگاه آزاد بوشهر