Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه گفت: «شاخص‌ترین محصول این مرکز در حوزه نانوسلولزی است که با سیستم‌های موجود و طرح اعضای هیئت علمی به‌دنبال فرآوری کاغذهای باطله و استفاده دوباره از آنها هستیم.»

داود اکبری‌بنگر در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا، درباره فعالیت مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه و چگونگی راه‌اندازی آن اظهار کرد: «استارت راه‌اندازی مرکز رشد واحد سوادکوه سال 98 زده شد و البته هنوز کامل نشده؛ اما تقریباً تمام فرآیند آن طی شده و تکمیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

این مسئول ادامه داد: «در مدت فعالیت مرکز رشد واحد سوادکوه، پیشنهاد طرح‌هایی را در حوزه‌های گردشگری، طراحی فناوری اطلاعات در صنعت، گیاهان دارویی و نانوسلولزی به مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری دادیم؛ به این دلیل که می‌خواستیم مرکز اقماری این دانشگاه بودیم.»

شاخص‌ترین محصول مرکز در حوزه نانوسلولزی

وی در مورد شاخص‌ترین محصول مرکز رشد واحد سوادکوه عنوان کرد: «شاخص‌ترین محصول این مرکز در حوزه نانوسلولزی است و با سیستم‌های موجود و طرحی که توسط یکی از اعضای هیئت علمی ارائه کرده‌ایم به‌دنبال فرآوری کاغذهای باطله هستیم تا دوباره از آنها استفاده کنیم.»

4 هسته فناور؛ زیرمجموعه مرکز رشد واحد سوادکوه

رئیس مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه در مورد هسته‌ها، واحدهای فناور و شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در این مرکز بیان کرد: «اکنون در ابتدای مسیر هستیم، فعلاً چهار هسته فناور مستقر داریم که در حوزه‌های گردشگری، طراحی فناوری اطلاعات در صنعت، گیاهان دارویی و نانوسلولزی فعالیت می‌کنند.»

اکبری‌بنگر ادامه داد: «در هسته فناوری اطلاعات در صنعت، روی موضوع هوش مصنوعی کار می‌کنیم و هدف اصلی کاربردی‌کردن مفاهیم درسی است و می‌خواهیم از پروژه‌هایی که ارائه می‌دهیم، خروجی ایده‌آل و متناسب با اهداف را داشته باشیم و محصولات خود را تجاری‌سازی کنیم. در حوزه نانوسلولزی و گیاهان دارویی هم حضور داریم و در حوزه گردشگری نیز به‌صورت مطلوب کار می‌کنیم و فعال هستیم.»

وی ادامه داد: «در هسته گردشگری، هتل اسپهبد خورشید را راه‌اندازی کرده‌ایم که کاملاً فعال و پذیرای مهمانان است و ایده‌های جدید در این حوزه ارائه کرده‌ایم. در حوزه نانوسلولزی نیز کاغذهای باطله  را بازیافت می‌کنیم، به این معنی که آنها را خمیر کرده و دوباره تبدیل به کاغذ می‌کنیم.»

طراحی وب‌سایتی برای آموزش آنلاین

رئیس مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه درباره حوزه فناوری اطلاعات در صنعت که خود مسئول آن است، توضیح داد: «یکی از دغدغه‌هایی که در حوزه بیماری کرونا ایجاد شد، موضوع آموزش آنلاین بود و دانشگاه آزاد اسلامی در این حوزه با نرم‌افزار MLS، خیلی قوی و خوب در حال کارکردن است. در این مرکز نیز وب‌سایتی را طراحی کردیم که در آنجا روی آموزش آنلاین کار می‌کنیم. پیاده‌سازی‌ طرح را انجام داده‌ایم و اکنون موضوع فروش آن را دنبال می‌کنیم.»

تلاش برای تجاری‌سازی پایان‌نامه‌های رشته کامپیوتر

اکبری‌بنگر خاطرنشان کرد: «موضوع دیگر در حوزه فناوری اطلاعات، موضوع هوش مصنوعی است. مشکلی که با آن درگیر هستیم، مربوط به خروجی پایان‌نامه‌های کارشناسی رشته کامپیوتر حوزه نرم‌افزار و سخت‌افزار است و به‌دنبال این هستیم که این پروژه‌ها را به سمتی هدایت ‌کنیم که خروجی آنها تجاری شود.»

تولید بردهای الکترونیکی هوشمند و لزوم حمایت دانشگاه

وی عنوان کرد: «یکی از طرح‌هایی که خیلی خوب با دانشجویان الکترونیک و مکانیک روی آن کار می‌کنیم، تولید بردهای الکترونیکی هوشمند بوده که در بازار موجود است؛ اما تهیه‌ آنها کمی سخت است و نیاز به حمایت دانشگاه آزاد اسلامی داریم تا بتوانیم آنها را تهیه کنیم.»

رئیس مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه با بیان اینکه این بردها از سوی واحدهای مختلف دانشگاه آزاد خریداری می‌شود به آنا گفت: «قصد داریم خرید این موارد را به سمت خودمان سوق دهیم؛ چراکه توانایی و توانمندی در تولید بردهای هوشمند وجود دارد و در حال پیگیری این موضوع در حوزه فناوری اطلاعات هستیم. موضوع مربوط به تولید اپلیکیشن‌ها را هم در حوزه فناوری اطلاعات پیگیری می‌کنیم.»

تمرکز بر حوزه گردشگری

اکبری‌بنگر درباره برنامه‌ها و اهداف آینده مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه اظهار کرد: «با توجه به ظرفیت بالای گردشگری که شهرستان سوادکوه دارد، نقطه قوت این دانشگاه همین موضوع است؛ بنابراین به‌دنبال این هستیم که در حوزه گردشگری قوی ظاهر شویم و بیشتر تمرکز مرکز رشد نیز روی این حوزه است؛ چراکه بازخورد خوبی از حوزه گردشگری گرفته‌ایم.»

ارتقای هتل اسپهبد خورشید در دستورکار

وی افزود: «در حوزه گردشگری یک‌سری ایده‌های جدید داریم و حتی می‌خواهیم هتل اسپهبد خورشید را در سوادکوه ارتقا دهیم. قصد داریم چند واحد دانشگاهی دیگر را که در مجاور این هتل هستند به مجموعه اضافه کنیم؛ چراکه تاکنون بازخورد مالی خوبی از مجموعه هتل اسپهبد گرفته‌ایم و می‌خواهیم با تمام قوا به این سمت حرکت کنیم.»

انتهای پیام/4103/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: گردشگری واحدهای فناور گیاهان دارویی کرونا دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه آموزش آنلاین شرکت دانش بنیان پایان نامه های کارشناسی کاغذهای باطله فناوری اطلاعات در صنعت حوزه فناوری اطلاعات کاغذهای باطله تولید بردهای حوزه گردشگری کار می کنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۶۴۴۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی، توسط ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی توسط صندوق پژوهش و فناوری گیلان در شمال کشور ایجاد و راه اندازی می‌شود.

با هدف توسعه وگسترش فعالیت‌های تحقیقاتی، تقویت نوآوری‌های شناختی و رونق کسب و کار‌های فناورانه حوزه اکوسیستم شناختی، «مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی» با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی، توسط صندوق پژوهش و فناوری گیلان در شمال کشور ایجاد و راه اندازی می‌شود.

دانیال سمیعی، مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری گیلان  توضیح داد: این صندوق با تمرکز بر روی پروژه‌های نوآورانه و تحول‌آفرین تلاش می‌کند با بهره‌مندی از حمایت‌های دولت و جذب پتانسیل‌های بخش خصوصی نقش محوری خود را در ارائه خدمات به فناوران و توسعه فناوری‌های آینده تحکیم بخشد.

وی با بیان اینکه این صندوق دانش‌بنیان از چهار سال پیش همکاری خود با ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی را آغاز و به عنوان صندوق تخصصی این حوزه در کشور معرفی شد، افزود: صندوق پژوهش و فناوری گیلان در نظر دارد تا در سال جاری با اجرای برنامه‌هایی برای گسترش فعالیت‌های این حوزه از طریق جذب و تخصیص منابع و افزایش همکاری‌های ملی و بین‌المللی به افزایش توانمندی فناوران کشور در این زمینه و همچنین تقویت جایگاه ایران در این زمینه اقدام نماید.

سمیعی با بیان اینکه صندوق پژوهش و فناوری گیلان یک نهاد مالی غیردولتی نیمه دوم سال ۱۳۹۸ با همکاری  چهارمرکز علمی ودانشگاهی و همچنین ۶ سرمایه‌گذار بخش خصوصی فعالیت خودرا آغاز کره است، تصریح کرد: فعالیت اصلی این صندوق بر ارائه خدمات مالی از قبیل «ارائه انواع تسهیلات»، «سرمایه‌گذاری خطرپذیر»، «صدور انواع ضمانت‌نامه»، «ارائه گرنت»، «ارائه خدمات توانمندسازی»، "پذیرش مطالبات قراردادی" و "لیزینگ محصولات فناورانه" به شرکت‌ها و کسب‌وکار‌ها در زمینه فناوری و نوآوری متمرکز است.

 وی اشاره کرد: صندوق گیلان با طراحی و برگزاری اولین برنامه ملی سرمایه‌گذاری درکسب و کار‌های حوزه فناوری‌های شناختی با عنوان «BRAINVEST» در کشور در تلاش است تا نه تنها در راستای تقویت پایه‌های فناوری در سطح ملی، بلکه به توسعه فناوری بومی در سطح روند‌های جهانی گام بر‌دارد.  

مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری گیلان، با اشاره به اینکه درسال‌های اخیر، سرمایه‌گذاری خطرپذیر درحوزه فناوری‌های شناختی برای کمک به توسعه محصولات و ارایه راهکار‌هایی برای ارتقای توانایی‌های شناختی در برخی از کشور‌ها به طور قابل توجهی افزایش یافته است، یادآور شد: صندوق گیلان در اجرای برنامه‌های مختلف در حوزه‌های شناختی  تاکنون ۹۰  میلیارد ریال در این حوزه سرمایه‌گذاری خطرپذیر کرده و بیش از ۸۰ میلیارد ریال خدمات مالی در قالب تسهیلات و بیش از ۱۸ میلیارد ریال به فناوران و کسب‌وکار‌های حوزه فناوری‌های شناختی حمایت‌های مالی در قالب گرنت پرداخت کرده است.

وی ادامه داد: مجموعه این خدمات منجر به نقش تاثیرگذار آن در ترویج فناوری‌های پیشرفته در زیست‌بوم فناوری‌های شناختی کشور شده است.

سمیعی در پایان افزود: سرمایه‌گذاری‌های دولتی و خصوصی در علوم شناختی نقش مهمی در تقویت قدرت اقتصادی و فناوری کشور‌ها دارد و می‌تواند به عنوان یک موتور رشد برای نوآوری و توسعه پایدار عمل کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • کرمانشاه صاحب «سرزمین اقتصاد دیجیتال» می‌شود
  • تمدن نوین اسلامی با وحدت محقق می‌شود/ عینت‌بخشی به وحدت اسلامی در دستور کارم بود
  • درآمد تعمیرات برد الکترونیکی چقدر است
  • از تولید توربین تا توسعه گلخانه‌های تولید بذر ودام اصلاح شده
  • متخصص حوزه انفورماتیک سلامت بیان کرد؛ نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای
  • امضا دو تفاهم نامه علمی در همایش ملی تحول دیجیتال
  • گام بلند شهرداری اصفهان در بودجه‌ریزی حوزه فناوری اطلاعات