Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز به نقل از روابط عمومی واحد الکترونیکی، اولین استارتاپ ویکند محتوای آموزشی به همت بزرگترین دانشگاه الکترونیکی برگزار شد.

دکتر محمد مهدی طهرانچی در افتتاحیه این مراسم گفت: این رویدادی که واحد الکترونیکی برگزار کرده است، مفسر دانشگاه نسل جدید است.

دکتر طهرانچی گفت: یکی از موضوعاتی که مربوط به نسل جدید دانشگاه است، مفهوم رویداد و شتابگری است که شما امروز در حال تمرین آن هستید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما موضوع مهمتر از این رویداد، ورود این رویداد در عرصه محتوای آموزشی است که دوستان واحد الکترونیکی عبارت محتوای آموزشی را بر روی آن گذاشته اند. این رویدادی که واحد الکترونیکی برگزار کرده است، مفسر دانشگاه نسل جدید است. ما می خواهیم دانشگاه نسل جدید را تجربه کنیم. با این نگاه آن را تمرین می کنیم. بنابراین این موضوع فراتر از شکل‌گیری یک کسب و کار است.

رییس دانشگاه آزاد گفت: دانشگاه آزاد اسلامی با برگزاری این رویداد به عنوان پرچمدار دانشگاه نسل جدید می‌خواهد در چله دوم انقلاب که در هفت محور گام دوم بیانیه مقام معظم رهبری مورد تأکید قرار گرفته است، ورود جدی کند. هفت محور عبارتند از علم و پژوهش، معنویّت و اخلاق، اقتصاد، عدالت و مبارزه با فساد، استقلال و آزادی، عزت ملی و روابط خارجی، مرزبندی با دشمن و سبک زندگی که مخاطب آن جوانان هستند. ما استارتاپ ویکند را برگزار می کنیم برای اینکه در عرصه برنامه ریزی نوین نسل دوم بتوانیم کنشگر فعال باشیم. این توضیحی بود برای این زحمتی که واحد الکترونیکی کشیده و امروز این را رقم می زنید.

دکتر محمدرضا کشاورزی هم در این مراسم گفت: در آغاز چهل سالگی دوم انقلاب هستیم و رهبر انقلاب بیانیه‌ای برای چهل سال دوم تبیین کردند که محورهای اصلی آن علم و پژوهش، اقتصاد، عدالت و مبارزه با فساد، معنویت و اخلاق، استقلال و آزادی، عزت ملی و روابط خارجی و سبک ملی است. هیچ کس منکر اثر فضای مجازی به خصوص در برخی از این محورها نیست.

رئیس واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: علت تصمیم ما برای برگزاری این استارتاپ ویکند، تأثیرگذاری فرهنگی و استفاده از نقاط مثبت فضای مجازی است. ما می خواهیم بازیگر اصلی محتوا در فضای مجازی باشیم. منظور ما از محتوا، سرویس های توزیع محتوا مانند شبکه های اجتماعی، دائره المعارف ها، دانشنامه ها، بازی های رایانه ای، اپلیکیشن ها و... هست. هر کدام از این ها می توانند برای رده های سنی مختلف جنبه های آموزشی و آموزشی مهارتی داشته باشند. دور هم جمع شده ایم تا از ایده هایی که می توانند در این حوزه ها تبدیل به کسب و کار شوند، حمایت کنیم.

وی افزود: واحد الکترونیکی بزرگ‌ترین دانشگاه الکترونیکی کشور است. همه دانشجویان ما بصورت الکترونیکی حضوری ثبت نام می کنند و همه خدمات مورد نیاز خود را به صورت غیرحضوری دریافت می کنند.

رییس واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی ضمن برشمردن سامانه های بومی واحد الکترونیکی از قبیل سامانه پاسخگویی، سامانه جلسات آنلاین، سامانه ثبت‌نام، سامانه هماهنگی جلسات دفاع سامانه تسویه‌حساب، تسویه حساب و...، افزود: دوره های مجازی ما مخاطبین زیادی دارد. ept ، آیلتس، آموزش زبان عربی برای دانشجویان، طرح قرآنی طوبی، دوره دیجیتال مارکتینگ در حوزه کسب و کار و... دوره هایی است که ما برگزار می کنیم.

پس از مراسم افتتاحیه، 58 صاحب ایده، ایده های خود را که از 126 ایده ارسالی انتخاب شده بودند در یک دقیقه بیان نمودند و در انتها پانزده ایده با انتخاب آرای شرکت کنندگان به عنوان ایده های برتر انتخاب شدند. در روزهای پنجشنبه و جمعه شرکت کنندگان در قالب 15 تیم 7 نفره به کمک مربیان به رشد ایده های خود پرداختند و در پایان سه ایده ویدیوبوک، مین پلاس و تگ بوک به همراه سی لرن به عنوان سه ایده برتر انتخاب شدند. جایزه این سه تیم برتر، استقرار در مرکز رشد واحد الکترونیکی به ترتیب به میزان یک سال، شش ماه و سه ماه بود. همچنین به دلیل شرکت تیم های دانش آموزی در این رویداد، ایده های همبازی و دنیای بزرگ، به ترتیب جایزه سه و یک میلیون تومانی را کسب کردند.

انتهای پیام/

168 / 167 دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد دکتر طهرانچی استارتاپ ویکند آموزشی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد دکتر طهرانچی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۵۴۱۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مدیر عامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به ساخت نرم افزار شبیه ساز هدایت نرم افزاری شناور توسط فناوران این شرکت گفت: این سامانه به منظور آموزش و تمرین در هدایت شناور‌ها طراحی و ساخته شده است. از آنجا که آموزش هدایت این شناور‌ها در محیط واقعی بسیار پرهزینه است این سامانه به کاربران کمک می‌کند تا در محیط شبیه سازی شده بسیار واقعی شناور را هدایت کند.

فرهاد فتوره چی افزود: در این نرم‌افزار عوامل فیزیکی مؤثر تا حد بالایی مد نظر بوده است و کاربران به حس درستی از آنچه در عمل با آن مواجهند، دست می‌یابند، این موضوع را چندین قایقران حرفه‌ای تأیید کرده اند.
فرهاد فتوره چی افزود: این سامانه همچنین دارای سه گزینه دید از ساحل، دید از روی شناور و دید از بالاست که هر سه همزمان قابل نمایش است. تدوین نرم افزار این سامانه از روی معادلات حرکت شناور که قبلاً در این شرکت طی سال‌ها مطالعه و آزمون به دست آمده، انجام شده است.

وی فهم الکترونیک از دوربین ضدانفجار را به عنوان یکی دیگر از محصولات شرکت نام برد و گفت: این شرکت دوربین‌های ضدانفجاری متنوعی برای موارد صنعتی ودفاعی ساخته که مشخصات فنی محصولات مطابق با نیاز مشتری طراحی و یا تغییر پیدا کرده است.

این فعال فناور اضافه کرد: بدنه این محصول از جنس استیل و آلومینیوم دریایی و کاملاً ضدآب است به طوری که باعث شده است که مقاومت بسیار بالایی در برابر ضربه و شکستگی داشته و قابل نصب بر روی ادوات دفاعی نیز باشد.

این مدیر دانش بنیان با اشاره به ساخت پایه‌های پایدار و شبیه ساز نوسانات دریایی در این شرکت گفت: شبیه سازی نوسانات حرکتی مانند خودرو و شناور و هواپیما با تاکید بر نوسانات دریا از اهداف ساخت این محصول است. راستی آزمایی حسگر‌های دینامیکی و استاتیکی و ادوات بازی‌های رایانه‌ای و تجهیزات بازی‌های مکانیکی از دیگر موارد استفاده این شبیه ساز به شمار می‌رود.

بیشترین فعالیت این شرکت دانش بنیان در دو زمینه محصولات دانش بنیان و دیگری ارائه راه حل‌های فناورانه و دانش بنیان برای حل مسائل صنایع بالاخص صنعت دریایی است.

این فعال فناور ادامه داد: این شرکت در زمینه الکترونیک دریایی، تولید کننده انواع نمایشگر دید در روز، دوربین ضدانفجار، موتور ژنراتور، پایه‌های شبیه ساز امواج دریا، رایانه استاندارد دریایی، آنتن بیسیم و پردازش تصویر فعالیت می‌کند.

دیگر خبرها

  • جشنواره «الف تا» فرصت بکر پرورش ایده‌های خاص مدارس است
  • سلسله کارگاه راه‌اندازی کسب و کار در دانشگاه شهید چمران اهواز
  • جشنواره «الف تا» فرصت بکر پرورش ایده های خاص مدارس است
  • اتصال ۱۷ بانک به سامانه برات الکترونیکی
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  • "الف تا" رویدادی برای ارائه خلاقیت‌های آموزشی معلمان در سطح بین‌المللی
  • جشنواره نوآوری و فناوری دانش آموزی در تبریز برگزار می شود
  • برگزاری رویداد استارتاپی شتاب در قم
  • ۱۳۸ صاحب ایده در رویداد شتاب قم با یکدیگر به رقابت پرداختند
  • «رویداد استارتاپی شتاب» در پارک علم و فناوری قم برگزار شد