Web Analytics Made Easy - Statcounter

واحد الکترونیکی هم اکنون بزرگترین دانشگاه الکترونیکی ایران است. تعداد بالای دانشجویان و ده برابر شدن تعداد آنها در ۵ سال گذشته، نشاندهنده کیفیت بالا و اعتماد به این دانشگاه است.

به گزارش مشرق؛ طبق آخرین نظرسنجی خیلی از افراد می خواهند ادامه تحصیل دهند، اما موانعی دارند. واحد الکترونیکی موانع را از میان برداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک زن خانه دار می گوید: ده سال پیش درسم تمام شد اما بعد از ازدواج دیگر امکان درس خواندن ندارم. با وجود بچه و مشغله های خانه فکر درس خواندن را از ذهنم بیرون کردم.

یک کارمند می گوید: از زمان استخدام دیگر فرصت درس خواندن ندارم. مرخصی هایم که پر شده. نه برای کلاس می توانم مرخصی بگیرم، نه می توانم برای امتحانات وقت بگذارم.

مدیر یک شرکت هم می گوید: با این همه جلسه، با این همه امضاهای روزانه و…. چطور ادامه تحصیل دهم؟ نیاز جدی به مدرک تحصیلی دارم. اما دیگر امکانش نیست. نه وقتش را دارم، نه امکان کلاس رفتن و …..

یک بازنشسته هم می گوید: من وقت آزاد برای درس خواندن دارم. اما هم کلاس شدن با جوانان، برایم سخت است.

* راهکار ادامه تحصیل

اینها درد و دلهای افرادی است که می خواهند درس بخوانند ولی نمی توانند. آیا راهکاری وجود دارد؟ آیا می توان در محیط خانه یا سر کار، در کلاس حاضر شد؟ پاسخ مثبت است. با پیشرفت علم و مجهز شدن دانشگاه آزاد اسلامی به فناوری های روز دنیا، همه می توانند برای ادامه تحصیل باکیفیت و به راحتی درس بخوانند.

* یک لب تاب و یا تبلت کافی است

واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی، شرایطی را فراهم کرده است تا افراد از منزل، محل کار و … وارد کلاس درس شوند. از حضور برترین اساتید بهره ببرند و نهایتا در شهر خود، در جلسه امتحان حاضر شوند. این امکان منحصر به تهران نیست، بلکه هر شخصی در همه نقاط دنیا با دسترسی به اینترنت، می تواند از مزایای تحصیل در این دانشگاه بهره مند شوند.

اگر یک لب تاب و یا تبلت دارید، می توانید با یک کلیک به کلاس درس متصل شوید. حتی اگر کلاس درس را از دست دهید، می توانید به فایل ضبط شده کلاسها را ذخیره کنید. حتی تا شب امتحان می توانید فایل کلاسها را چندبار مرور کنید.

* یک دانشگاه تمام الکترونیکی

یک دانشجوی واحد الکترونیکی از آغازین مرحله ثبت نام تا مرحله دفاع پایان نامه خود نیازی به مراجعه حضور به دانشگاه ندارد. حتی امتحان پایان ترم نیز در ۳۵ حوزه مختلف و در تمامی مراکز استان ها برگزار می شود. همه اینها طعم شیرین درس خواندن باکیفیت و راحت را برای علاقمندان به تحصیل فراهم کند.

* تحصیل در بیش از ۳۰۰ رشته کارشناسی ارشد

اگر می خواهید در کارشناسی ارشد تحصیل کنید، این دانشگاه بیش از ۳۰۰ رشته درسی را ارائه می کند. هم اکنون ۱۵۰۰۰ دانشجو در این واحد مشغول تحصیلند و چندین هزار نفر در سالهای گذشته فارغ التحصیل شده اند. اگر امسال در آزمون کارشناسی ارشد شرکت کرده اید، تا ساعت ۲۴ روز پنجشنبه ۲۸ تیر فرصت دارید که کدرشته های واحد الکترونیکی را انتخاب نمایید. دفترچه انتخاب رشته از سایت azmoon.org قابل دانلود است.

واحد الکترونیکی هم اکنون بزرگترین دانشگاه الکترونیکی کشور است. رشد بیش از ده برابری تعداد دانشجویان در ۵ سال گذشته، نشان دهنده کیفیت بالا و اقبال جامعه دانشگاهی از این شیوه تحصیل است. طبق آخرین نظرسنجی در این دانشگاه، بیش از ۴۰ درصد از دانشجویان به توصیه دوستان و دانشجویان قبلی، واحد الکترونیکی را انتخاب کرده اند.

فقط تا پنجشنبه فرصت دارید تا به خانواده واحد الکترونیکی بپیوندید. به دفتر انتخاب رشته مراجعه کنید و رشته محل های واحد الکترونیکی را انتخاب نمایید تا مهر خود را با ما آغاز کنید.

منبع: مشرق

کلیدواژه: جام جهانی روسیه برجام حمایت از کالای ایرانی کره شمالی دانشگاه آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۴۲۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدل‌سازی اطلاعات ساختمان (BIM) گامی به سوی یکپارچگی در معماری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، به همت انجمن علمی معماری و باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان، همایش «آینده معماری، هوش مصنوعی در معماری + BIM» با حضور رئیس و اعضای هیئت رئیسه، استادان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان در سالن فرهیختگان این واحد دانشگاهی برگزار شد.

استاد گروه معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان در این نشست با تشریح «نقش هوش مصنوعی در معماری آینده» گفت: هوش مصنوعی به‌عنوان ابزاری نوآورانه، می‌تواند به معماران در زمینه بهبود فرآیند طراحی با خودکارسازی وظایف تکراری و تجزیه و تحلیل داده‌ها، به تسریع و ارتقای دقت فرآیند طراحی کمک کند.

محمد امان‌زادگان متذکر شد: هوش مصنوعی با شبیه‌سازی عملکرد ساختمان در شرایط مختلف و ارائه راه‌حل‌های جایگزین، به طراحی ساختمان‌هایی هوشمندتر، پایدارتر و سازگارتر با محیط زیست منجر می‌شود.

وی، بهینه‌سازی مصرف انرژی را یکی دیگر از کاربرد‌های هوش مصنوعی در معماری یاد کرد و افزود: هوش مصنوعی با تجزیه و تحلیل الگو‌های مصرف انرژی و ارائه راه‌حل‌های مناسب، به کاهش مصرف انرژی در ساختمان‌ها کمک می‌کند.

استاد گروه معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان در بخش دیگری از سخنان خود به معرفی مدل‌سازی اطلاعات ساختمان (BIM) به عنوان گامی به سوی یکپارچگی در معماری پرداخت و توضیح داد: BIM با ایجاد مدل‌های سه‌بعدی دقیق از ساختمان، مدیریت اطلاعات مربوط به مصالح، تجهیزات و سیستم‌های ساختمانی، شبیه‌سازی عملکرد ساختمان در شرایط مختلف، هماهنگی بین بخش‌های مختلف پروژه و کاهش دوباره کاری و خطا، تحولی شگرف در صنعت معماری رقم خواهد زد.

این استاد دانشگاه، ترکیب هوش مصنوعی و BIM را طلوع دورانی نو در دنیای معماری را نوید نامید و ادامه داد: با اتکا به این فناوری‌های نوین، می‌توان شاهد طراحی ساختمان‌هایی ایمن‌تر، پایدارتر، سازگارتر با محیط زیست، با مصرف بهینه‌تر منابع، فضایی دلنشین‌تر و فرآیند ساخت‌وسازی سریع‌تر و کم‌هزینه‌تر بود.

وی به کاربرد‌های مختلف AR و VR در معماری اشاره و تبیین کرد: واقعیت مجازی و افزوده، دو فناوری نوظهور هستند که انقلابی در نحوه تجربه و درک معماری ایجاد می‌کنند که با استفاده از VR، معماران و طراحان می‌توانند مدل‌های سه‌بُعدی کاملاً واقعی از ساختمان‌ها را ایجاد کنند که به مشتریان امکان می‌دهد قبل از ساخت، در داخل و خارج ساختمان قدم بزنند و با آن تعامل داشته باشند و AR نیز به کاربران اجازه می‌دهد تا اطلاعات دیجیتال را بر روی دنیای واقعی خودروی خود اعمال کنند و می‌تواند برای تجسم چگونگی قرارگیری مبلمان یا عناصر طراحی در یک فضا بسیار مفید باشد.

استاد گروه معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان به نقش هوش مصنوعی در BIM، کاربرد هوش مصنوعی در زمینه‌های مختلف معماری و چالش‌ها و چشم‌انداز‌های استفاده از هوش مصنوعی در معماری اشاره کرد.

سعید پرهوده مدیر گروه معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های این گروه آموزشی به تشریح عملکرد علمی و عملی استادان و دانشجویان این گروه پرداخت.

در این مراسم با اهدای لوح سپاس توسط مهدی زارع رئیس و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان به استادان گروه معماری و دانشجویان برتر این رشته از آنان تجلیل شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قهرمانی تیم والیبال کارکنان دانشگاه آزاد میانه در مسابقات منطقه دو شمال‌غرب کشور
  • تحصیل در دانشگاه آزاد ممسنی با کمترین هزینه/ تعامل با شهرداری نورآباد براساس رویکرد فناوری
  • مدل‌سازی اطلاعات ساختمان (BIM) گامی به سوی یکپارچگی در معماری
  • سومین کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران برگزار می‌شود
  • جزئیاتی از سهم 60 درصدی سوابق تحصیلی در آزمون سراسری
  • ۴۲ مدرسه در شهرستان گناباد بازسازی شد
  • بازگشت دوباره رشته پرستاری به دانشگاه آزاد بوشهر
  • رقابت داوطلبان آزمون سراسری در سروستان
  • رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی لرستان منصوب شد
  • رشته مهندسی اینترنت اشیا در دانشگاه آزاد قوچان راه اندازی شد